Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Drie beren uit mijn leven
Deel deze pagina

Drie beren uit mijn leven

Begin juni kregen we een e-mail van Sandra. Ze had in januari afscheid genomen van haar laatste Bobber en vroeg of ze een verhaal mocht schrijven voor op de site. Zo zouden ze altijd een plekje hebben, niet alleen in haar hart. Ze schreef het mooie verhaal hoe ze in febrauri 1999 begon met één Bobtail en binnen 2 jaar haar familie uitbreidde met nog 2 honden.

Bright Bear’s Adventures Chuckie

Bright Bear's Adventures ChuckieChuck was een apart geval, als pup was ze erg ondeugend zoals de meeste. We kregen al snel een geweldige vriendschap en ze was er dag en nacht voor mij. Ook toen mijn Ceejee erbij kwam deed Chuck gewoon haar ding. Ze zorgde goed voor Ceejee en waren ook beste vrienden. In 2001 kwam Mike erbij dat ging ook goed, alleen Ceejee was wat jaloers. Chuck werd erg ziek van een baarmoeder ontsteking, maar na een operatie en verwijdering van baarmoeder knapte ze weer wonderbaarlijk op. En hebben we nog bijna 2 jaar van haar kunnen genieten. Ze kwam bij mij als eerste maar ging als laatste op een leeftijd van 14 jaar. Ze was helemaal op. ik heb veel bijzondere momenten met haar gehad, onze hechte band zal altijd blijven bestaan. Dag mijn lieve chub.

Bright Bear’s All Mighty Mike

Bright Bear's All Mighty MikeMike was al 2 jaar toen hij erbij kwam. Hij was het broertje van Chuck. Van de fokker kreeg ik te horen dat hij niet meer gewenst was bij de eerste eigenaar. Ik heb toen gelijk gezegd, Mike mag bij ons komen wonen. Ik kon wel merken dat hij al veel had meegemaakt in zijn eerste 2 jaar van zijn leven. Hij kon erg goed samen met zijn zus Chuck, maar met Ceejee ging t weleens mis. Hij was een echte sul en hij hoorde bij de rest van t gezin. Mike kreeg moeite met opstaan en lopen en met 12 jaar, op 5 okt.2010 moesten wij afscheid van hem nemen. Dag knul…bedankt voor de fijne wandelingen..

Bright Bear’s Baywatch Ceejee

De kleinste van de drie. Ze was een erg lieve bobber, klein maar wou graag de baas spelen. Ceejee kon heel hoog springen en erg hard rennen. Ze was altijd vrolijk en ook al was je maar 5 minuten weg, daarna was ze weer dolblij als ze je weer zag. We waren twee vriendinnen.. Helaas met 10 jaar werd ze ziek en we moesten haar in mei 2010 laten gaan, als eerste van de 3 bobbers.. Was voor mij een onmogelijk taak,maar het ging niet meer.. Dag kleine ,lieve ceet..forever in love

Dit is mijn bobtail verhaal..nu kan ik vanwege mijn gezondheid geen bobtails meer onderhouden. Ik vond het erg bijzonder om deze bobbers in mijn leven te hebben,
Ik zal ze nooit vergeten…