Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Het verhaal van Emma

Op 9 jan 2015 hebben we je met heel veel pijn in ons hart moeten laten gaan. Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan je denken...

Deel deze pagina

Emmemuts

Het verhaal van Emma, of Emmemuts zoals je ook wel genoemd werd begint tijdens kerst 2005. Mark en Roosmarie hadden oppas nodig vanwege hun vakantie. Wij werden gevraagd of Emma hier kon logeren…Tuurlijk geen probleem en ook leuk voor July, Emma’s halfzus. Emma kwam, en is nooit meer weg gegaan. Ze werd echt het maatje van July, waar de een was, was de ander ook.

10583817_811485942195538_811468515588710723_n

Elke hond is bijzonder op zijn eigen manier, sommige honden zijn iets meer dan dat. Emma was zo’n hond! Emma had de gave om iedereen om haar pootjes te winden.

Met haar en July is onze passie begonnen. Emma heeft ons geleerd om te showen, te borstelen, te trainen…Ze was onze beste vriendin, altijd geduldig, altijd in voor een geintje. Ze had zoveel humor en altijd een glimlach om haar gezicht. Ze was in de showwereld geen onbekende, en heeft dan ook vele kampioens titels op haar naam staan.
Ze heeft afscheid genomen van de show-ring tijdens de Euro OES in Nederland. Ze werd daar beste veteranen teef!! Een betere manier om afscheid van het showen is er niet.

Die laatste week in januari, vertelden haar ogen dat het genoeg was. Het laatste wat we nog voor haar konden doen is om haar te laten gaan. Het was het moeilijkste besluit ooit!

Emmemuts we missen je ontzettend, we houden van je en zullen je nooit vergeten!

Liefs Mark, Jessica en Maran