Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Regen? Geen probleem meer met een honden regenjas
Deel deze pagina

Regen? Geen probleem meer met een honden regenjas

In Nederland regent het jammer genoeg geregeld (zeg maar vaak). Ondanks dat dit wel eens “hondenweer” wordt genoemd, zal menig Bobtail eigenaar niet blij zijn om in de regen buiten te lopen.

Het lange vacht van je OES is zelfs na een korte wandeling veranderd in een natte deken.

Buitje?

Klinkt herkenbaar? Gelukkig is het aanbod aan webshops met honden artikelen enorm groot. Google maar eens op “honden regenjas”. Alleen welke is nu geschikt voor je OES? Wij hebben inmiddels twee goede honden jassen gevonden, getest door Bobtails.

Kynocoat Honden Regenjas Zwart

Op de website van AnimalKing vonden we de Kynocaot regenjas in de kleur zwart. Voor iets meer dan €25 wordt de regenjas met een dag of 2-3 thuisbezorgd. De regenjas ruikt in eerste instantie wel wat chemisch, maar na een dagje luchten is hij die kwijt. We kozen voor de grootste maat, 65. Voor een teef is deze maat prima, maar voor een reu iets aan de kleine (lees korte) kant.

Kynocoat Honden Regenjas Zwart

De jas valt soepel en sluit aan de voor- en achterkant goed aan. Je Bob heeft er genoeg bewegingsvrijheid in en kan er gewoon in rennen en spelen.

Kynocoat Honden Regenjas Zwart

De regenjas kun je bestellen op de website van AnimalKing.

Hurtta Pro Regenjas

Hurtta is een bekend merk als het gaat om honden kleding en heeft dus ook een regenjas in het assortiment. De regenjas is een iets luxere uitvoering dan die van Kynocoat, maar is qua prijs ook iets hoger namelijk €78. Hij zit als gegoten en is zelfs in meerdere kleuren beschikbaar.

Hurtta Pro Regenjas

De Hurtta Pro Regenjas is ook in grote lengtematen beschikbaar. Voor een teef werd eveneens gekozen voor de maat 65.

Op de website van Dursy Dog kun je de blauwe en zwarte regenjas bestellen. Op de website van Dierenshoponline kun je ‘m in het groen vinden.