Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Een leuk verlof voor Belle en baasjes
Deel deze pagina

Een leuk verlof voor Belle en baasjes

Belle vertrekt met caravan en baasjes op reis. In de auto op de midden console op de uitkijk waar de reis naar toe gaat. Nederland. Bos en water. Veel wandelingen en waterpret.

Eerste stop de Veluwe

Super camping in Loenen aan de rand van het bos met de Loenense watervallen. Bos en toch een beetje water want ik (Belle) ben een echte waterjuf. Wandelingen met veel speurwerk naar de bos bewoners. Kop naar beneden en neus over de grond en zoeken maar.

Belle, Loenense watervallen

En na enkele dagen dé verrassing, een ontmoeting op de camping van een andere OES. Elmo is een vroegere vakantieganger van mijn baasjes, hij heeft bij ons gelogeerd voordat ik hier woonde. We waren direct vrienden en hebben dan ook veel plezier gemaakt samen.

Belle met Elmo

De volgende verrassing: NATTE NEUZEN DAG in Hoenderloo. Wat een dag. Zoveel oesjes samen heb ik nog nooit gezien. Wandeling in het bos en het beetje (modder) water dat er te vinden was, moest en zou ik in gaan. Trouwens ik niet alleen. Er waren nog meer team genootjes. Mijn baasjes maakten er geen punt van. Dit droogt wel en verlies ik wel tijdens de volgende uren. Na een week bos pikten mijn baasjes de caravan terug aan de auto naar de…

Tweede stop Flevoland.

Zeewolde aan het Veluwe Meer. Perfecte camping voor de hondjes. Een hondenstrand van 2.5 km en een mooie grasdijk waar de hondjes los mogen lopen. Wat een luxe voor mij. Twee maal daags het water in en daarbij nog vele zwemgenootjes. Mijn vreugde kon niet op.

Belle met zwemmaatjes

Bij al die pleziertjes voor mezelf hebben we nog bezoek gebracht aan dorpjes, jachthavens en steden in de omgeving. Maar dat vond ik niet erg. Ik beleefde een prachtige vakantie. Na twee weken verlof keren we terug naar ons thuisland Belgie want het is werkentijd voor mijn baasjes.

Belle op boot

Ik kan nog zo veel vertellen over deze vakantie en mijn vorige andere.

Met je OES op stap

Mijn baasjes vinden het heel leuk de vakantie samen door te brengen en het ieder van ons naar zijn zin te maken. Mijn baasjes zijn toch zo gelukkig als ik gelukkig ben. Wat ik wil uitleggen, er zijn zoveel mogelijkheden om de vakantie samen door te brengen met de hondjes. Een tip het boekje van 101 campings geschikt voor honden en baasjes in vele Europeese landen. Googlen naar vakantie met je hond enzovoorts.

Belle met Rudy

Uiteraard hebben mijn baasjes ook gezorgd voor mijn gezondheid. Goed voorzien van bescherming tegen teken en andere parasieten en daarbij elke dag controle van mijn lichaam op zoek naar eventuele visite in mijn haren. En doordat ik zo’n waterjuf ben hebben mijn baasjes ook oor- en oogdruppels mee op reis.