Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
There is no business like oes-busines
Deel deze pagina

There is no business like oes-busines

Sarah en Sophie zijn inmiddels beroemde OES-en en sinds hun optreden in RTL’s Life4You kunnen ze bijna niet meer over straat. Voor onze website maakten ze een exclusief verslag over hun eerste televisie ervaring.

Het begon allemaal op een normale zondag ochtend,  maar al gauw kregen we in de gaten dat het toch wel een wat andere zondag werd dan al die hiervoor….

Beetje schoon blijven

There is no business like oes-businesOnze baasjes waren een beetje nerveus,  baasje ging wel met ons wandelen, maar bij iedere plas of andere mogelijke potenvervuiler werden we terug gefloten. Normaal gesproken trekken wij ons als rechtgeaarde oesjes hier natuurlijk niets van aan, een modderpoel blijft natuurlijk een modderpoel en oost Indische doofheid zit namelijk in onze genen…

Maar iets zei me dat we nu toch wel een beetje moesten oppassen met wat we deden, er hing iets in de lucht, maar wat.. ?

Tassen werden gepakt,  waterbakken, flessen water,  voor een oes uitje zijn we natuurlijk altijd te porren, echter toen er ook nog hele nette kleren werden aangetrokken fronsten we toch wel even onze oren….

Op het Mediapark

Maar ach een uitje is een uitje en daar zegt geen OES nee tegen dus blij sprongen we achter in de auto. Na een tijdje rijden kwamen we aan op een terrein met allemaal grote gebouwen, daar werden we opgewacht door een man die zei jullie moeten wel Sophie en Sarah zijn…hij kon ons al!

En toen mochten we ook nog door een deur waarop stond verboden voor honden. Er zat een hele strenge meneer achter de balie, die alles controleerde, dus wij denken nou die stuurt ons linea recta weer naar buiten, domme baasjes hoor. Maar nee er kwam een dame en wij mochten zomaar doorlopen als echte BN ‘ers  of moeten we zeggen BH’ers 😀

There is no business like oes-busines

Onderweg werden we overal geaaid en geknuffeld, de dame bracht ons naar een kamer speciaal voor ons…  er stonden allemaal hapjes en drankjes, en we kregen ruimschoots ons deel, want onze baasjes schenen niet zoveel trek te hebben.

In de make-up

Onze baasjes kregen nog een make-upje… en na een poosje kwam de dame ons weer op halen en gingen we naar een  grote ruimte, daar zaten allemaal mensen op de tribune…en we mochten even snuffelen op een groot podium. Er stond allemaal grote apparatuur net als ons baasjes fototoestel maar dan nog veel groter.  We werden voorgesteld aan ene Carlo en Irene, dat zei ons natuurlijk niet zoveel, maar ze deden heel aardig…en ze zeiden tot straks. Onze baasjes kregen een zendertje wij niet..  waren zeker bang dat we hard gingen blaffen. Daarna moesten we nog even wachten en toen ik een verdachte man zag lopen blafte ik. Je moet natuurlijk niet hebben dat een of ander persoon de boel gaat verpesten. Maar baasje zei dat het goed was, gewoon een cameraman…

Live op TV

Daarna werden we  weer opgehaald, en mochten weer het podium op en die Carlo en Irene stelden allemaal vragen aan onze baasjes en ze lieten allemaal foto’s van ons zien. Volgens Carlo waren we wereld beroemde sterren.   Nou ja..

2-Bobtails-Sarah-en-Sophie-in-Life4You

We gaan natuurlijk niet naast onze pootjes lopen, maar een beetje trots waren we natuurlijk wel. En toen kregen we ook nog een groot bot.. nou die lieten we als nieuw bakken sterren gewoon vallen hoor. Je moet niet te gretig zijn in die business… maar thuis hebben we ze natuurlijk wel lekker opgesmikkeld..

Onze baasjes schenen wel een beetje opgelucht te zijn na afloop,  maar ach wij zijn oesjes in hart en nieren,  rustig van aard en gemoedelijk,  en uiteraard blijven we gewoon onszelf…Thuis of op TV..

En morgen gaan we gewoon weer lekker ons ding doen…..

There is no business like oes-busines