Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Baasje gezocht voor Bobtail reu Cayden
Deel deze pagina

Baasje gezocht voor Bobtail reu Cayden

We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor Cayden, een grote jongen van 14 maanden. Door omstandigheden is hij verwaarloosd teruggekomen bij zijn fokker in Duitsland, waar hij inmiddels al weer 4 weken met veel plezier woont.

Cayden woog met zijn hoogte van 70 cm erg weinig en zijn vacht was compleet vervild. Met de nodige zorg van zowel zijn fokster als van de dierenarts is hij inmiddels al weer 4 kilo aangekomen en ontpopt hij zich als een leuke vrolijke en vooral sociale Bobtail. Ondanks zijn verwaarlozing en ondergewicht heeft Cayden geen baknijd of andere vorm van eetproblemen. Hij luistert goed en doet alles voor een beloning. Hij is gewend om aan een riem te lopen en heeft geen problemen met verkeer of andere harde geluiden.

Samen met zijn fokker zoeken we nu een lief baasje die Cayden zijn forever home kan bieden. De fokker heeft vanwege zijn ondergewicht zowel zijn heupen als ellebogen laten controleren en beiden zijn vrij van afwijkingen.

Cayden woont nu in de buurt van Frankfurt (am Main). Heb je interesse in Cayden, neem dan contact met ons op en schrijf een korte introductie van je thuis situatie (Werktijden, eerdere Bobtails, kinderen, katten etc. ). We verzamelen alle reacties en sturen deze door naar de fokker.

Inmiddels hebben we voldoende reacties ontvangen voor Cayden, iedereen bedankt daarvoor!