Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Bobtail Kex is succesvol herplaatst
Deel deze pagina

Bobtail Kex is succesvol herplaatst

Vorige week werden we gewezen op een Engelstalige advertentie op Marktplaats. Een dame bood hier haar Bobtail aan. Wij maakten direct contact met zijn eigenaresse die door persoonlijke omstandigheden besloten had te doen wat het beste voor haar hond was: een nieuw gezin voor hem zoeken. Een moeilijk en moedig besluit, want ondanks dat je stapelgek bent op je hond, moet je toch afscheid van hem nemen.

Nog voordat we de oproep op de website hadden kunnen plaatsen, hadden we al een reactie via onze Facebook Fanpage. Iemand die we al jaren kennen van onder andere de Natte Neuzendag. Kex zijn eigenaar wist niet wat ze hoorde, dezelfde avond nog een gezin die haar hond wilde leren kennen. Via Marktplaats had ze alleen maar “vreemde” reacties gehad…

Gisteren ging ze met Kex op bezoek bij zijn nieuwe baasjes om daar kennis te maken met hun vier katten en hun twee andere Boppers. Nog niet zo heel erg lang geleden was hun derde Bobtail overleden en hun jongste hond miste duidelijk een speelmaatje. Zou Kex goed matchen met beide? Het ging direct goed en Kex bleef achter om het een week aan te kijken.

Vanmiddag kregen we bericht van zijn nieuwe baasjes dat het voor 99% zeker is dat Kex bij hun blijft wonen. Ze zijn helemaal verliefd op hun knulletje en hij gaat vanaf vandaag door het leven als Jimmy.

En met zijn eerste eigenaar houden ze goed contact, zodat ze toch nog een beetje mee kan maken hoe het met Kex verder gaat. Hopelijk zien we Kex/Jimmy en zijn baasjes weer snel op een wandeling.