Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Bobtail reu van 6 maanden zoekt met spoed nieuw baasje
Deel deze pagina

Update: Bobtail reu van 6 maanden heeft nieuw baasje

Dodge zoekt (met spoed) een ander baasje. Deze jonge reu van 6 maanden wordt helaas niet geaccepteerd door de andere Bobtail in huis. Zijn eigenaar zoekt nu in het belang van Dodge een ander gezin.

De andere Bobtail, Sam, een teefje van ongeveer 3 jaar oud heeft een bewogen leven achter de rug. Alleen achtergelaten door haar vorige eigenaren heeft ze minstens 5 dagen in een leeg huis doorgebracht. Ze is lief en ontzettend aanhankelijk. Door haar achtergrond heeft ze verlatingsangst en kan ze soms urenlang voor het raam zitten tot het gezin weer compleet is. De eigenaren dachten dat ze zich alleen voelde en misschien een maatje zocht.

En toen kwam Dodge

Een paar maanden geleden komt Dodge erbij. In het begin ging het heel goed tussen de honden. Alleen nu Dodge groter wordt, is het de hele dag vechten tussen de twee. Sammy geeft Dodge geen ruimte en is jaloers dat ze haar aandacht moet delen met hem. Dodge wordt direct afgestraft als hij een poging doet om naar zijn baasjes toe te lopen voor aandacht.

Bobtail reu van 6 maanden zoekt met spoed nieuw baasje

Het verdriet is dan ook groot bij zijn eigenaar om deze moeilijke beslissing te nemen, maar zo kan het niet langer. Sammy is al verpest door haar vorige eigenaren, maar Dodge die verdient een kans.

Over Dodge

Dodge is lief, aanhankelijk en kan goed overweg met zowel kinderen als andere huisdieren. Hij luistert zelfs al een beetje en is zindelijk. Spelen met andere honden in het park gaat goed. Hij is een vrolijke en enthousiaste Bobtail pup.

Dodge is gewoon in het bezit van een stamboom en geboren bij een Nederlandse fokker. Omdat hij nog maar zo kort bij zijn huidige baasje heeft gewoond, vraagt zij wel een aannemelijke vergoeding voor hem.