Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Baasje gezocht voor Bobtail en Hollandse Schapendoes
Deel deze pagina

Boris en Robin blijven bij elkaar

Toen we de oproep voor Boris en Robin deelden op Facebook hadden we nooit kunnen geloven dat zoveel mensen zich betrokken voelden bij dit duo. Ze gingen de hele wereld over, maar we wisten dat het enige tijd zou kunnen kosten voordat er iemand zou reageren die beide honden tezamen een plekje zou willen geven.

Gisteren kregen we een e-mail van mensen waarbij je het direct even koud en warm krijgt. Hun leef-omgeving was eigenlijk hetzelfde als die van Robin en Boris hun overleden baas. Ze woonden zelfs niet heel ver van hun plek af. We hebben gisteren direct contact gezocht met de vrienden van de overleden eigenaar die de bemiddeling gestart waren om hun op de hoogte te stellen van het goede nieuws. Daarna hebben we een lang gesprek gehad met de mensen die de honden graag wilden hebben en beide in contact gebracht.

Vanmiddag kregen we een telefoontje van de vriend. Beide honden zijn opgehaald door hun nieuwe baasjes. Er was vanaf het eerste moment direct een klik en de honden gingen helemaal op in de aandacht die ze kregen. Hun hond was eind januari overleden en de kleding rook nog naar Bobtails, dus vertrouwd.

We zijn echt enorm blij en opgelucht dat we zowel de familie en vrienden van de overleden eigenaar hebben kunnen helpen met deze vervelende situatie. En het allerbelangrijkste is dat de honden SAMEN herplaatst zijn bij eigenaren die hun het leven kunnen geven, wat ze al bijna 8 jaar gewend zijn.

Afgelopen week was zwaar, maar we kunnen succesvol terugkijken op twee geslaagde herplaatsingen.