Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Carbage Run 2015
Deel deze pagina

Carbage Run 2015

Een Carbage watte? Met een auto van maximaal 500 euro in Engeland zien te komen en elke dag ontvangen de deelnemers (dit jaar 550 stuks!) een opdracht voor onderweg, waarmee er punten verdient kunnen worden. Zoals er op de website staat: “En hou je hart maar vast, want deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de gekste situaties terecht komt die je niet snel zult vergeten.”

Afgelopen maandag kregen de deelnemers de opdracht mee Om in het land van Samson op de foto te gaan met een Bobtail. De route was maandag morgen gestart in Gorinchem en de deelnemers reden richting Calais. Overal op Facebook verschenen foto’s van Bobtails in “oude barrels”.

Maar Loving Affection fokker Pierre Snoeck had er wel een serieuze dagtaak aan. Maar liefst 190 auto’s stopten voor zijn deur om op de foto te gaan met zijn Boppers. Pierre woont precies op de route en zijn telefoon stond vanaf ’s ochtends 8 uur roodgloeiend.

Carbage Run 2015

“Het was leuk en deed me echt deugd, we hebben veel kleine attenties gehad van de deelnemers als dank voor de medewerking”, zei Pierre over deze bijzondere dag.

Alle foto’s zijn binnenkort op de website van Carbage Run te vinden.