Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Eerste grote update Onze OES
Deel deze pagina

Eerste grote update Onze OES

Diegene die vanmiddag de site bezochten, werd misschien verrast door een melding dat de website niet beschikbaar was vanwege onderhoud. De website van Onze OES had een grote update nodig.

Deze zal in delen gaan plaats vinden en de eerste en meest belangrijke heeft vandaag plaats gevonden. Misschien zie je niet direct de veranderingen, maar de HELE site is opnieuw gebouwd…Wat is er allemaal anders?

Nieuwsarchief

We hebben het afgelopen jaar enorm veel nieuws weten te melden waardoor het archief onoverzichtelijk is geworden. Daarom is er nu een nieuwsarchief, waarbij je per maand kunt bekijken wat er gebeurd is. In het komend jaar zal dit aangepast worden naar een jaar archief.

Nieuwe showpagina

De showpagina was onoverzichtelijk geworden omdat we pas op een later moment besloten hebben om ook de Belgische showuitslagen te publiceren. De showpagina is overhoop gehaald en heeft nu een nieuwe en gelijkwaardige indeling.

Nest archief

We krijgen geregeld de vraag, wanneer waren die pups ook al weer geboren. De nesten stonden wel in onze site, maar waren niet gemakkelijk terug te vinden. Per jaar is er een archief met daarin een overzicht van alle nesten geboren in dat jaar.

Social media

Jullie houden er van om onze pagina’s te liken en te delen op diverse social media kanalen. We zijn jullie hiervoor heel erg dankbaar. In de oude site stonden de social media buttons op verschillende plekken. Vanaf nu is er een social media bar onderaan elke pagina. Zo kun je altijd onze website delen met je vrienden. Ook kun je nu in het nieuwsoverzicht zien hoeveel reacties er geplaatst zijn op berichten en artikelen.

Verder zijn er nog heel veel kleine dingen aangepast en verbeterd. Komende tijd gaan we verder met onder andere de webshop voor Chartoll’s Angels en de colums van (L)Oesje. Houdt de site en onze Facebook Fanpage in de gaten!