Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Gestolen Bobtail pup terug bij fokker
Deel deze pagina

Gestolen Bobtail pup terug bij fokker

Het klinkt als een nachtmerrie, één van je pups van 4 maanden oud wordt uit je achtertuin meegenomen en is daarna spoorloos verdwenen. Alles had ze geprobeerd om hem terug te vinden, maar de kans was EXTREEM klein.

En dan gebeurd er iets ongelooflijks. De fokker krijgt een telefoontje van een hulp organisatie. Ze hebben een pup gevonden aan de rand de Hongaarse hoofdstad en volgens de chip is zij de eigenaar.

Gestolen Bobtail pup terug bij fokkerDe pup met één van de medewerkers van de Hongaarse hulp-organisatie.

Bijna 30 kilometer van zijn geboorteplek is hij vanochtend opgehaald. Gillend van blijdschap als hij de stem hoort van zijn “mensen-moeder”. Hij ziet er niet verwaarloosd uit, zijn vacht is duidelijk verzorgd. Hij is niet ondervoed, eerder te zwaar.

Gestolen Bobtail pup terug bij fokker

Wat is er gebeurd met dit jonge hondje, waar heeft hij gezeten al die tijd? Vragen die mogelijk nooit beantwoord zullen worden. Dat hij weer terug is, is een waar wonder.

Na onderzoek van de dierenarts blijkt dat hij gezond is. Hij heeft vermoedelijk niet lang op straat geleefd. Enkel een kleine verkoudheid opgelopen en een preventief antibiotica kuurtje moet hem weer op de rit krijgen.