Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Gezocht: lieve familie voor Murphy
Deel deze pagina

Gezocht: nieuwe baasjes voor Murphy

In samenwerking met de Duitse stichting SG Notbobtail zoeken wij een lieve familie voor de in Nederland geboren reu Murphy. Hij heeft tot nu toe in Nederland gewoond, maar zijn Nederlandse familie kon niet langer meer voor hem zorgen door gebrek aan tijd.

Murphy is een gecastreerde reu en heeft op dit moment een licht gecompliceerd karakter waardoor we mensen zoeken die geen andere huisdieren hebben of kleine kinderen. Ook is het niet de bedoeling dat hij veel uren per dag alleen thuis zal zijn. Murphy is tegenover mensen en vreemden zeer vriendelijk en begroet iedereen zoals een Bobtail dat doet. Hij is gewend om aan een riem te lopen en snapt de basis commando’s. Hij heeft een bruin en een blauw oog en zit kort in vacht. Op het moment heeft hij ernstig ondergewicht, maar uit bloedonderzoek is gebleken dat hij wel gewoon gezond is.

Op dit moment geniet Murphy zijn onderkomen bij Sigrid Hofmann in Duitsland die hem in huis heeft genomen. Sigrid houdt een online dagboek bij over Murphy wat je hier kunt vinden.

Heb je interesse in Murphy neem dan contact op met Sigrid (in Duits). Je kan ook met ons contact opnemen, dan sturen wij je reactie door. Ook voor meer achtergrond informatie kun je contact met ons opnemen.