Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Gezocht: testers voor onze mobiele website
Deel deze pagina

Gezocht: testers voor onze mobiele website

Een paar maanden geleden kondigden we het al aan, het aantal bezoekers op onze website is behoorlijk mobiel. Daarom is er de laatste tijd hard gewerkt aan een mobiele website.

Nu is er alleen één probleem met het maken van mobiele websites: er zijn HEEL veel verschillende smartphones. Dus hebben we jullie hulp nodig! Heb jij een smartphone – het liefst een Android – en ben je op de hoogte welke versie van Android je gebruikt, dan kun je ons helpen. Er zijn vrij veel verschillende varianten van Android in omloop en bij sommige ontstaan er problemen met het menu. We willen graag weten waar het goed gaat en niet goed gaat.

Daarnaast willen we ook graag horen, wat je mist op de mobiele versie van de site t.o.v. de gewone website. Dus ook iPhone eigenaren kunnen meehelpen met testen. Heb je Windows Mobile 7 of 8, meld je ook aan!

Heb je een Blackberry? Sorry….;-)

Wil je graag meehelpen, reageer dan via de Facebook comments of stuur via het contactformulier een reactie. Vergeet er niet bij te vermelden wat voor soort telefoon je hebt.