Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
OESen zocht baas: Sjors, Sjimmie, Lady en Shaggy
Deel deze pagina

Herplaatsingen van Bobtails

Geregeld krijgen we e-mails van mensen die graag een Bobtail een tweede kans willen geven. Deze mails bewaren we zorgvuldig en zodra we te horen krijgen dat er een Bobtail een nieuw thuis zoekt, wordt er contact opgenomen met deze mensen.

Afgelopen tijd hebben we door puur te kijken naar ons eigen netwerk al diverse Bobtails succesvol aan een nieuw baasje geholpen nog voordat ze op de website verschenen. Heb je interesse op om de wachtlijst te komen, neem dan gewoon contact met ons op.

Ook hebben we e-mails gekregen van mensen die hun Bobtail willen herplaatsen. Echter helpen wij alleen eigenaren waarbij de hond niet uit een “honden-winkel” komt. Geregeld komen we op internet advertenties tegen waarbij Bobtails door zo’n “honden-winkel” aangeboden worden voor 500 – 600 euro. Een OES in Nederland kost gemiddeld tussen de 1200 en 1500 euro. Dit is omdat ouderdieren onder andere getest zijn op erfelijke afwijkingen en er ook gefokt wordt volgens de richtlijnen van de clubs. Ook proberen wij de meeste herplaatsingen te doen in samenwerking met de fokker.