Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Honden welkom bij Landal GreenParks
Deel deze pagina

Honden welkom bij Landal GreenParks

Landal Twenhaarsveld (Overijssel) en Landal Wirfttal (Eifel, Duitsland) beschikken vanaf nu over hondenbungalows. De vakantiewoning is speciaal ingericht en het park biedt extra faciliteiten voor hond èn baas.

Wie al vaker met een hond op vakantie is geweest, weet dat het niet eenvoudig is om een vakantiebestemming te vinden waar de trouwe viervoeter wordt toegelaten. Bij Landal GreenParks is de hond op vrijwel alle parken van harte welkom.

Speciaal ingerichte hondenbungalows

Op Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfttal zijn speciale hondenbungalows ingericht, die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. Dankzij de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Het restaurant biedt een speciaal hondenmenu. Op Landal Wirfttal is er een hondendouche met warm water bij de bungalow.

Landal Twenhaarsveld beschikt bovendien over een hondenzwemvijver èn over een warme hondendouche bij het centrum om de hond na het zwemavontuur lekker af te spoelen. En wanneer je een druk programma heeft, kun je op dit park gebruik maken van de uitlaatservice.

Meer informatie kun je vinden op de website van Landal.