Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Kalamazoo of Hillbilly Heights Beste van het Ras in Uden
Deel deze pagina

Kalamazoo of Hillbilly Heights BOB in Uden

Slechts DRIE Bobtails waren er ingeschreven onder de keurmeester Dhr. J.C.F. Peddie uit Canada. Daarmee is de buitenshow in Uden nieuw record houder als het gaat om het laagste aantal inschrijvingen.

Na een waar parkeer debacle waarvoor de organisatie in Uden zich nog verontschuldigde konden de OES vrij snel de ring in. Youandi Antaeus had nog één CAC nodig voor zijn Nederlandse kampioenstitel. Met maar één ingeschreven reu lag het voor de hand dat multi-kampioen Vincent er nog een titel aan zijn lange lijst kon toevoegen. Niets bleek minder waar toen hij met een Zeer Goed werd “beloond”.

Ondanks de weinige inschrijvingen had de keurmeester er een rap tempo in. De teven Kalamazoo of Hillbilly Heights en Wobble Fashion’s Stuck on You kregen beiden wel een Uitmuntend dus mochten onderling strijden om de Beste Teef. Een zeer verraste eigenaar van de jonge Kalamazoo of Hillbilly Heights liep stralend de ring uit. Haar Dottie was zo maar op deze mooie dag in Uden Beste van het Ras geworden.

De “volledige” uitslag van de show in Uden is uiteraard weer hier te vinden met de gemaakte foto’s. Helaas was de tent waar gekeurd werd meters verderop dus met een beetje inzoemen is het ons nog gelukt elke hond op de foto te zetten.