Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Maak kennis met Jemmac's
Deel deze pagina

Maak kennis met Jemmac’s

Nederland is sinds gisteren weer een Old English Sheepdog kennel rijker: Jemmac’s, een naam opgebouwd uit de namen van de gehele familie van Dijk.

Jemmac’s is de kennelnaam van Mark en Jessica van Dijk die samen met onze dochter Maran, en 4 Old English Sheepdogs in Coevorden wonen. Jessica is geen onbekende in de OES-wereld.

“9 jaar geleden, kwam onze eerste OES (July) bij ons in huis wonen, en ja ook wij raakten besmet met het OES-virus! Na July kwamen er nog 3 bij Emma, Claire en Spencer. Onze honden komen bij Mark en Roosmarie Wibier (Sweet Expression’s) vandaan en daar zijn we ze heel dankbaar voor.

Mede door hun zijn we ook besmet geraakt met het show-virus. Mark en Roosmarie hebben met al onze teefjes een nestje gehad, en toen begon het toch te kriebelen..dit willen wij ook!!

Dus toen maar gaan puzzelen voor een kennelnaam, we wilden graag iets orgineels maar ook iets met onze namen…het werd Jemmac’s”

En waar staat deze bijzondere naam dan voor? Jessica geeft antwoord: “De J staat voor July en Jessica, dan staat er helemaal Emma, maar ook de letters M van Mark en Maran, de C staat voor Claire en de S voor Spencer!”

Meer informatie over Jemmac’s kun je vinden op hun eigen fokkerspagina.