Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Murphy zoekt nog steeds een nieuw thuis
Deel deze pagina

Murphy zoekt nog steeds een nieuw thuis

Murphy woont inmiddels twee weken bij Sigrid Hofmann in Duitsland. Op onze eerste oproep hebben een aantal lieve mensen gereageerd.

De eerste week in Duitsland was heel stressvol voor Murphy die binnen 4 weken twee keer moest verhuizen. Eind mei werd Murphy aangeboden op Marktplaats door zijn eerste eigenaar. Hij is daarna verhuisd en heeft maar heel kort bij zijn tweede eigenaar gewoond die 5 kinderen en 5 katten had en eigenlijk niet genoeg tijd had voor Murphy. Dus werd Murphy weer op een website neergezet. Sigrid heeft zich nu over hem ontfermd en heeft de afgelopen twee weken van alles met Murphy ondernomen om te kijken wat hij kan en niet kan.

Lief voor kinderen

In eerste instantie werd er gedacht dat hij niet goed met kinderen om kon gaan, maar het dit blijkt gelukkig NIET het geval. Sterker nog Murphy is gewoon een lieve knuffelbeer.

Murphy zoekt nog steeds een nieuw thuis

Murphy zoekt nog steeds een nieuw thuisGeen andere huisdieren

Alleen al snel werd duidelijk dat Murphy absoluut niet onder één dak kan met andere huisdieren. Dat is heel spijtig, want Murphy heeft juist een ideale leeftijd om als maatje te dienen. Met andere honden spelen is geen probleem, maar met andere honden onder één dak wonen helaas wel. Hij is heel bezitterig naar zijn eigenaar toe en wil die niet delen met andere honden-huisgenoten.

SG Notbobtail

Murphy woont nu bij Sigrid die onder de stichting SG Notbobtail honden helpt. Wanneer je dus interesse hebt in Murphy, brengen wij je in contact met Sigrid. Zij zal op haar beurt een vragenlijst toesturen zodat ze een beeld krijgt van Murphy’s mogelijke baasjes. Ondanks dat het in het belang van Murphy beter is dat hij zo snel mogelijk bij zijn “Forever Home” gaat wonen, is Sigrid heel selectief of potentiele baas en Murphy een match kunnen vormen.

Heb je interesse of vragen, neem contact met ons op.