Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Naomi, Bobtail teefje zoekt baasje
Deel deze pagina

Naomi, Bobtail teefje zocht baasje

Inmiddels hebben de meeste pups uit Nederland al weer een baasje gevonden. Bij de Nederlandse fokkers zijn momenteel alleen nog enkele reutjes beschikbaar.

Naomi, Bobtail teefje zoekt baasjeWe krijgen regelmatig nog reacties op oudere nieuwsberichten van mensen die op zoek zijn naar een teefje, het liefst ouder dan 8 weken.

Naomi is geboren op 15 oktober 2012 in Rusland. Haar zusje woont inmiddels al bij een Nederlandse familie en Noami is ook nog op zoek naar een familie.

Een bevriend Duits/Russische fokker en eigenaar van Noami’s vader (multi-kampioen Reata’s Leo Leo) en grootvader is momenteel in Rusland en keert begin februari terug naar Duitsland, waar ze niet ver van de Nederlandse grens (nabij Hannover) woont. Zij kan Naomi dus meenemen voor haar eventuele toekomstige eigenaren.

Naomi heeft twee bruine ogen met een klein blauw vlekje. Stamboom van Naomi kun je vinden op de site van Galina.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Galina Burkina. Reacties sturen in het engels 😉

Afgelopen weekend heeft Galina een video gemaakt van Naomi in de sneeuw 🙂

Update: Naomi heeft heel veel reacties gehad uit Nederland en ook uit Duitsland. Als haar BAER-test goed verlopen is, gaat ze in Duitsland wonen. Slechts 5 minuten na het plaatsen van dit nieuwsbericht, reageerden haar potentieel nieuwe baasjes. Iedereen die daarna ook interesse in haar heeft getoond wordt hartelijk bedankt, ook namens Galina.