Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Old English' op de catwalk
Deel deze pagina

Old English’ op de catwalk

Elk jaar organiseert de Raad van Beheer de “Hond van het Jaar Show”. Alleen de tophonden van het afgelopen jaar worden hiervoor uitgenodigd.

Dit jaar waren er 3 Old English Sheepdogs die de uitnodiging ontvingen, omdat ze een podiumplaats in de rasgroep hadden gewonnen op een CACIB show, of de Beste van de Clubshow met de titel Clubwinner hadden veroverd. Het is een eer om hieraan mee te mogen doen, en het is zeker bijzonder dat er 3 reuen ons ras mochten vertegenwoordigen tussen de 300 mooiste rashonden van Nederland!

Helaas was Dani (Ch Danish Delight Quarterback) op de dag zelf niet aanwezig, maar Jethro (Ch Jethro Tull of Padirac) en Dwayne (Ch Youandi Grand Cru) waren er wel en maakten er samen een leuke dag van. Ze schitterden samen met hun eigenaren op de catwalk als echte sterren!

Old English' op de catwalk
Jethro en Ria op de catwalk

Old English' op de catwalk
Dwayne en Inge op de catwalk

Van de 40 deelnemers uit rasgroep 1, werd Jethro uitgeselecteerd bij de laatste 6! Uiteindelijk won de Bearded Collie en werd de Bouvier runner up. Al met al was het een mooi evenement, prima georganiseerd met veel sfeer én met een super prestatie van onze jongens!