Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Heb je het al gezien? Nieuwe site is online
Deel deze pagina

Onze OES is vernieuwd!

Volgend jaar bestaat onze OES al weer 10 jaar. Ooit begonnen als een idee en nu zijn we zelfs al bekend buiten Nederland. De OES-Database heeft het afgelopen half jaar al vele updates gehad en de trouwe bezoekers hebben misschien al gemerkt dat beide sites weer in elkaar zijn opgegaan. Nesten en fokkerspagina’s zijn heel stiekem verplaatst naar de database, zodat we deze konden koppelen aan de toegevoegde honden.

En ook naar de content van Onze OES hebben we eens kritisch gekeken en de site daarop aangepast. De rainbowbridge is nu even verdwenen maar komt uiteraard weer terug! De komende maanden zullen we sowieso de sites verder ontwikkelen en uitbouwen. We hebben als doel om de hele historie van de Nederlandse OES vastleggen in de database. We hebben daarbij ook jullie hulp nodig dus blijf vooral stambomen insturen.

Maar de grootste verandering is buiten een groot stuk technologische vooruitgang natuurlijk ook de voorkant. Mooie grote foto’s van o.a. Cees Bol en Arie Bloemendaal. En natuurlijk de herkenbare OES cartoons van Charlotte.

Veel plezier op Onze OES