Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Opening van de Euro-OES
Deel deze pagina

Opening van de Euro-OES

De dag voor de show wordt eigenlijk besteedt aan gezelligheid. Er wordt van alles georganiseerd zodat de vroege vogels zich ook kunnen vermaken terwijl anderen langzaam het hotel binnen druppelen.

Menigeen maakte zich al een beetje zorgen om het weer. De vooruitzichten waren niet goed en ja…het is toch wel een buitenshow. Maar op de plek van de ring staat een hele grote party tent. Dus weer een zorg minder.

Euro-OES tent

Om 11.15 begon de excursie en verzamelde iedereen zich voor het hotel. De chauffeur had wat moeite om het Openlucht Museum te vinden. Maar met een beetje hulp een aanwijzingen van ons kwamen we er wel. Het bleef gelukkig droog in het museum.

Opening van de Euro-OES

De gids was gewend aan een groep die het prachtig vond om alle huisjes van binnen te bekijken. Maar ach…nu had hij te maken met een hele grote groep honden en hun baasjes dus werd het programma al vrij snel daarop aangepast.

Opening van de Euro-OES

Via de bruggetjes van Giethoorn liepen we naar de Zaanse huisjes en het winkeltje van Albert Heijn. Mooie momenten om wat foto’s te maken. De honden gedroegen zich keurig en waren misschien nog wel een grotere attractie dan het museum zelf.

Opening van de Euro-OES

Na een paar uur te hebben rondgeslenterd werden we weer teruggebracht met de bus.

Opening van de Euro-OES

Inmiddels was het terrein van de Bilderberg al volgelopen en was het een weerzien van vele oude en nieuwe bekenden. Andere hotelgasten keken hun ogen uit en vroegen of ze morgen ook naar de show mochten kijken. Tuurlijk!

We hebben het vandaag droog gehouden, en ondanks de grijze lucht zit de stemming er goed in. Morgen starten we om 9 uur met de show en gaan we doen waarvoor iedereen gekomen is.