Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Pebbles zoekt een nieuwe familie
Deel deze pagina

Pebbles zoekt een nieuwe familie (herplaatst)

Op bevrijdingsdag stond er in eens een oproep op Amivedi dat er een Bobtail teef gevonden was. Sinds die tijd hebben we contact gehad met het Utrechtse asiel. Vanmorgen kregen we eindelijk het goede nieuws: Pebbles mag herplaatst worden.

Inmiddels is er ook meer bekend over haar achtergrond. Het bleek dat haar baasje helaas is overleden en er waren geen nabestaanden. Toch is er informatie over Pebbles bekend dankzij iemand die geregeld met de Pebbles en haar baasje meewandelde.

Pebbles kan een paar uurtjes alleen zijn en is waaks. Aan de commando’s moet nog wel het een en ander geleerd worden maar ze is een allemansvriend. Ongelooflijk lief voor haar baasje en de omgeving. Hoe ze met kinderen is onduidelijk maar ze is best lomp en de allerkleinsten loopt ze waarschijnlijk zo omver. In het begin is ze een beetje verlegen maar als ze je kent, is het ijs gebroken en geeft ze hele zachte liefdesbeetjes. Een echte Bobtail dus.

Pebbles is gesteriliseerd en geboren op 1 december 2013 en dat maakt haar dus 3 jaar. Ze heeft geen stamboom maar ze is geboren bij een gezin uit België.

Op dit moment heeft Pebbles nog een flinke haardoos, maar helaas is dit vervild dus zal ze nog geschoren worden. Ze is binnengekomen zonder chip maar is inmiddels voorzien van een nieuwe. Pebbles verblijft in het Utrechtse dierenasiel. Herplaatsing alleen in Nederland.

Koningsweg 141
3585LA Utrecht

Heb je interesse in haar bel dan op werkdagen van 10:30 tot 13:00 en van 14:00 tot 15:30 met 030 2514542