Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Pups verwacht bij Cinderella's Story
Deel deze pagina

Pups verwacht bij Cinderella’s Story

Begin augustus verwacht Cinderella’s Story pups uit Kingsize aus dem Elbe-Urstromtal en Hockesberghe’s Walc Cinderella. Voor fokster Shannon Wessel wordt dit haar eerste nestje en dus vroegen wij haar om zich even voor te stellen.

Mijn naam is Shannon Wessel en woon in het kleine stadje Zutphen met mijn familie waaronder onze bobtails Dazz & Zira  en onze Cairn Terrier van 16 + Diem. Ik ben geboren en getogen met bobtails in ons gezin. Dus je zult begrijpen voor ons is er geen ander ras. Ik ben een echte dierenliefhebber van paard tot vogel en van hond naar reptiel.

In 2012 heb ik mijn allereerste eigen OES aangeschaft genaamd Zira (Hockesberghe’s Walc Cinderella). Met de gedachte een keer een nestje te fokken. Met veel steun van haar fokkers Miranda en Toon Hoksbergen hebben we alle nodige keuringen, certificaten, onderzoeken en registraties voltooid. Hoe officieel het allemaal ook klinkt het is en blijft een hobby. Ik wil er voor zorgen dat al mijn honden de nodige 1 op 1 aandacht krijgen die ze nodig hebben. En dat je met elke hond een aparte band op kan bouwen. Mijn honden zullen ten aller tijden in huis bij het gezin opgroeien en leven.

Pups verwacht bij Cinderella's Story

Nieuw met showen en fokken maar nu na 2,5 jaar voorbereiding ben ik dan ook heel trots om ons eerste nestje te mogen verwachten. De pups zullen rond 11 augustus geboren worden. In spanning en enthousiasme wachten wij af…

Meer informatie over dit nest kun je hier vinden. Wil je meer weten over Cinderella’s Story, bekijk dan Shannon’s website.