Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Sarah en Sophie op de voorpagina van het Algemeen Dagblad
Deel deze pagina

Sarah en Sophie op de voorpagina van het Algemeen Dagblad

Cees Bol is vanaf de start van Onze OES een vriend van de website. Onder zijn alter ego De Wollewei maakt hij al jaren foto’s van zijn Bobtails. Eerst waren dit Cassie, Youri en Boy die menig prachtige foto sierden. Nu zijn Sarah en Sophie zijn sterren.

De grote groep Bobtail fans wist het al lang, maar nu weet heel Nederland het: Sarah en Sophie pronkten vandaag op de VOORPAGINA van het AD. En dat is niet zo maar iets, nee daar zijn we enorm trots op.

En ze stonden niet alleen op het AD, nee ze waren ook te zien in het middag programma van omroep Max, Studio Max Live. Wie deze uitzending gemist heeft, kan ‘m hier terug kijken. En ook in de uitzending van Man Bijt Hond, was een item gewijd aan Sarah en Sophie. Deze is hier te bekijken.

Cees zegt: “de telefoon stond roodgloeiend vandaag, vanavond is er ook nog een radio interview bij de EO en we hebben waarschijnlijk binnenkort nog meer leuk nieuws te melden”.

Wie het artikel gemist heeft in het AD vandaag, de eigenaar van Sophie’s zusje Sparkle was zo vriendelijk om het even in te scannen voor ons. Klik op de foto’s voor een vergroting. En hier nog een link naar het artikel op de website van het AD

Sarah en Sophie op de voorpagina van het Algemeen DagbladSarah en Sophie op de voorpagina van het Algemeen Dagblad