Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Top showcompetitie 2015
Deel deze pagina

Top showcompetitie 2015

Na de show in Cuijk sluiten we zoals elk jaar de competitie voor Top OES van het jaar af. Erg spannend was het een tijdje niet meer, de winnaars waren al enige shows bijna niet meer in te halen.

Er werden afgelopen jaar 48 verschillende Old English Sheepdogs geshowd, op 18 verschillende shows. En uiteraard worden de punten verzameld in de 4 verschillende groepen: de jeugd reuen en -teven, en de volwassen reuen en -teven hebben hun eigen competitie. Opvallend is dat 17 honden maar 1x hebben deelgenomen, daarentegen zijn er 4 ook honden die 9 shows hebben meegedaan. Alle honden tellen in de “Onze OES Showcompetitie” mee, of ze nu in Nederland of buitenland wonen en ongeacht wie de eigenaar is.

Wij feliciteren de winnaars, en natuurlijk mogen de volgende 4 honden van de eeuwige roem genieten en zichzelf “TOP OES 2015” noemen:
TOP OES 2015- reu: Ch Youandi Grand Cru, eigenaar Inge van Engelen.
TOP OES 2015- teef: Ch Look at Me of Snowboot Bears, eigenaar Chris van Beirendonck
TOP OES-2015- jeugd reu: Norman Harrison aus dem Elbe-Urstromtal, eigenaar Cornelia Verelst
TOP OES-2015- jeugd teef: Lollaleelou Cap-a-Pie Cartouche, eigenaar C. Hilbrink & S. Zuil

De volledige uitslag kun je hier vinden. Doordat we geen foto van Looka hebben (de winnende teef) publiceren we hier de foto van de KCM, waar Looka (Look at Me of Snowboot Bears) beste teef werd en Dwayne (Youandi Grand Cru) Best in Show won.