Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Deel deze pagina

Vermiste Bobtail Lenny is terecht!

Sinds afgelopen dinsdag was Bobtail Lenny vermist. Tijdens de avondwandeling met zijn baasje rukte hij zich los om samen met de loslopende Keeshond het Brestbos in te rennen. De Keeshond kwam terug en Lenny was spoorloos verdwenen.

Afgelopen dagen stonden in het teken om Lenny terug te vinden en vanmiddag kreeg Chantal het verlossende telefoontje. Lenny was gisteravond gevonden en verbleef in het dierenasiel van Uden, circa kilometer van zijn woonplaats.

Lenny was in een weiland gaan liggen in Sint Anthonis, een dorpje vlakbij Boxmeer. De boer had de dierenambulance in Uden opgebeld en zij zijn Lenny komen halen. Inmiddels wordt Lenny lekker gewassen en kan hij bijkomen van zijn drie-daagse avontuur.

Het blijkt maar weer hoe hecht de OES-gemeenschap is. Wij kregen van Wicked Wisdom fokker Arie Bloemendaal afgelopen woensdag een e-mail met de marktplaats advertentie van Chantal. Velen mensen hebben dagelijks gevraagd of Lenny al weer terecht is. Tientallen mensen hebben de link gedeeld op Facebook, fantastisch! En Chantal heeft in eens wat meer OES-vrienden erbij. We wensen haar en Lenny heel veel geluk toe en zijn blij dat dit avontuur zo goed is afgelopen.