Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Verslag wandeling regio Noord-West op 13 mei 2012
Nieuws Activiteiten

Wandelingen Regio Noord-West gecanceld

23 januari 2014

Vorige maand ontvingen we het treurige nieuws dat Balder, de OES van Regio Noord-West vertegenwoordigers Marjolein en Mike, plotseling was overleden. De traditionele erwtensoepwandeling kwam daarmee logischerwijs te vervallen.

Mike en Marjolein lieten het nog een beetje in het midden of ze verder gingen met de regio. Maar gisteren ontvingen we van Marjolein de e-mail met daarin het nieuws dat ze vanwege prive omstandigheden besloten hebben te stoppen met de regio. Daarmee komen alle wandelingen ook te vervallen, mits er een nieuwe vertegenwoordiger opstaat.

Regio Noord-West zoekt dus een nieuwe vertegenwoordiger die zin heeft om namens de OESCN een wandeling te organiseren. Dit kan op vaste kalender momenten zoals de andere regio’s dit ook doen. Maar het kan ook op minder reguliere basis zoals Regio Zuid-West dit organiseert door gewoon vroegtijdig te melden wanneer ze weer gaan wandelen. Meer informatie over regio vertegenwoordiging kun je vragen bij Rosita Guerand

Onze OES organiseert op zondag 4 mei een vrije wandeling op het strand van Noordwijk. Iedereen uit Regio Noord-West is natuurlijk ook van harte welkom. Meer informatie hierover kun je hier vinden.