Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Alles over de Bobtail of Old English Sheepdog
Wiggly Scamp’s Joanne Blue Angel twee dagen achter elkaar beste teef
Deel deze pagina

Wiggly Scamp’s Joanne Blue Angel twee dagen achter elkaar beste teef

Paul en Annemarie Philips (Wiggly Scamps) stuurden ons het goede nieuws dat hun Joanne tijdens 1 show weekend 2 keer tot beste teef werd uitgekozen.

“Het is altijd opnieuw een uitdaging om met een jonge showhond te beginnen”, begint Paul zijn verhaal. “Uit de combinatie van onze Milly en Blue hebben we Joanne aangehouden.
Na een prima resultaat op de hondenshow van KC Venray in de puppyklasse hadden we al een heel goed gevoel over Joanne. Vooral over haar mooi gangwerk kregen we veel positieve opmerkingen.
Dat ze met 14 maanden oud de clubmatch zou winnen van de OESCN hadden we natuurlijk nooit kunnen dromen.”

“De jeugdklasse teven kent dit jaar veel inschrijvingen met teefjes die niet veel voor elkaar onderdoen. De CACIB- show In Rotterdam op 29 juli was voor Joanne de laatste mogelijkheid om deze titel te behalen. Gelukkig begon de show voor ons ras ’s morgens omdat we ’s middags naar Duitsland wilde afreizen voor een show in Dormagen. Het resultaat in Rotterdam was tot onze vreugde super: eerste in de jeugdklasse en beste teef ( BOS).”

“Met veel plezier vertrokken wij die middag naar Dormagen. Ons weekend was al goed. De show in Dormagen was een buitenshow ,dus wel afhankelijk van het weer. Gelukkig scheen op de zondag de zon en Joanne had er zin in. Ze won de jeugdklasse en daarna alweer beste teef van ons ras. De keurmeester was heel gecharmeerd van haar. Al met al een succesvol showweekend. We hebben veel vertrouwen in de toekomst met Joanne”, aldus Paul en Annemarie Philips.

Onze OES wenst de Wiggly Scamps nog heel veel succes en plezier met hun Joanne.